De hangcontainer komt er!

PERNIS / DEN HAAG – De hangcontainer van Nononsense Architecture wordt gerealiseerd. Dankzij sponsoring van Shell is er genoeg budget voor deze stoere hangplek voor de jeugd van Pernis. Op vrijdag 26 oktober wordt een cheque ter waarde van €5000 door een delegatie van Shell aan de jongeren overhandigd.

De jongeren mochten zelf kiezen hoe hun hangplek eruit zou komen te zien en kozen voor het ontwerp van Nononsense Architecture (zie foto). Nono van der Veen: ‘Deze hangplek is ideaal voor jongeren. Ze kunnen er schuilen, elkaar ontmoeten en op het dakterras hangen. Ze kunnen meubeltjes in de container stallen en het met graffiti eigen maken. ’

Het ontwerp kan ook voor andere gemeentes een uitkomst zijn. ‘Het is makkelijk te realiseren en relatief goedkoop. Bovendien is het duurzaam, omdat de containers worden hergebruikt’.  En jongeren blijken de containers zelf dus ook een stoere hangplek te vinden, getuige de keuze van de jeugd van Pernis. Jongeren blij, buurt blij, gemeente blij.

 

Meer informatie over de hangcontainer bij Nono van der Veen via nono.vanderveen@gmail.com

Zie ook: Jop Pernis staat en JOP Pernis

Meer informatie over het JOP Pernis bij Aad Groenewegen van Groenewegen Support.    

Over Nono van der Veen

de verbouwarchitect
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.