JOP Pernis staat

Wat begon als een idee van mij voor de stad Den Haag is nu gerealiseerd in Pernis. Aan de  Oud Pernisseweg staat in het Pernisserpark de “Hangcontainer” naar mijn ontwerp. De onderste container is opengebroken voor een beschutte, maar toch open, zitplek. De container erboven is de opslag van het buitenmeubilair voor op het dakterras. Het oorspronkelijke ontwerp is speciaal voor de jongeren van Pernis aangepast. In gesprek met de “hangjongeren” heb ik de bruikbaarheid voor hen vergroot. De jongeren hebben zelf veel gedaan om het tot stand te brengen. De locatie, schuin tegenover de Jongeren Accomodatie Pernis (JAP), is door hen gekozen, het geld voor de bouw hebben zij zelf bij elkaar gebracht door fondsenwerving en ze hebben de containers geschilderd in het kader van NLdoet. De afdeling van de Jager Projecten die gespecialiseerd is in containerbouw heeft de hergebruikte zeecontainers aangepast en geplaatst.

Pernis_JOP_01 Pernis_JOP_02

Advertenties

Over Nono van der Veen

de verbouwarchitect
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s