Slaapzolder kinderkamer

Wat eerst een stoffige vliering was heb ik veranderd in een frisse en knusse slaapruimte voor Teun. Door het plafond open te breken en het ontstane gat aan de ene kant van het spant te vullen met een net en aan de andere kant een trap te plaatsen met aan weerszijden staaldraden is een veilig en ruimtelijk geheel gemaakt. De nieuwe witte scheidingswand, voorzetwand en plafondbeplating maken dat de originele houten dakconstructie goed uitkomt.

Over Nono van der Veen

de verbouwarchitect
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.