Parterrewoning volledig gerenoveerd

Van een reeks onoverzichtelijke ruimtes met inpandige kamers is een open en ruime vierkamerwoning van 132 m² gemaakt. Omdat er weinig over was van de oorspronkelijke opzet van rond 1910, met een wintergevel en een zomergevel, is de hele plattegrond op de schop gegaan. De open zomergevel is nu de gevel die aan de 100 m² grote tuin op het zuidwesten grenst.
Om het verwijderen van de wintergevel op te vangen is er over de volledige breedte van 12 meter een stalen constructie aangebracht. Met een vloerverwarming, isolatie, voldoende bergruimte en alle moderne voorzieningen is het weer een eigentijdse woning in een karakteristiek oud pand die de toekomst weer aan kan.

Advertenties

Over Nono van der Veen

de verbouwarchitect
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s